Cursuri de dans Cursuri de dans Hip Hop in Ploiesti

Publicat in martie 10th, 2013 | de Roli

0

Cursuri de dans Hip Hop in Ploiesti

Cursuri de dans Hip Hop in PloiestiCei care iubesc dansul si locuiesc in acest oras, au ocazia sa se inscrie la cursuri de dans Hip Hop in Ploiesti alaturi de Lupescu „Bullion” Mihai. Scoala de dans I love Hip Hop a luat nastere in luna octombrie al anului 2012 organizand primul curs de dans exact pe data de 6 noimebrie 2012. Ce mai este de stiu ca abea dupa 17 zile de la primul curs de dans demonstrativ, pe data de 17.11.2012 a fost organizat primul workshop in cadrul scolii de dans, sprijinit de OneBeat. Cel care a fondat aceasta scoala de dans este coregraful Lupescu Mihai sau „Bullion”, acesta fiind un vis mai vechi de-al lui, insa greu de realizat.

In acest moment, singurul instructor care preda aceste cursuri de dans Hip Hop este tocmai Mihai cu nivel de incepator. Pana acum, scoala de dans I Love Hip Hop are la activ un singur workshop, organizat cu scopul dezvoltarii comunitatii dansului in Ploiesti, insa el spera ca in curand sa aibe noi colaborari atat cele mai importante cat si cu cele mai cunoscute scoli de dans din tara noastra.

Aceste cursuri de dans se tin saptamanal, mai exact Sambata de la ora 17.30- 19.30 si Duminica de la 16.00-18.00 si in cazul in care v-ati gandit ca sunteti prea tineri sau prea batrani pentru aceste cursuri de dans, va marturisim ca ele sunt disponibile pentru toti doritorii intre 7 si 40 de ani.

Pentru cei care vor sa se bucure de arta dansului, sa se miste pe ritmuri de hip hop sau pur si simplu sa faca miscare prin dans, se pot cere informatii despre inscreiere sau mai multe informatii legate cursurile de dans de la Lupescu „Bullion” Mihai, care asteapta sa il contactati la numarul de telefon 0721427093 sau il puteti gasi si pe facebook, pe pagina oficiala a scolii de dans, http://www.facebook.com/pages/I-Love-Hip-Hop-Dance-School-Ploiesti/113970582105448 .


Vizualizari: 620 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Clubul de dans Crazy Danc...
Clubul de dans Crazy Danc...
Cursuri de dans Street Da...
Tinerii incepand de la 8 ...
Scoala de dans Exotic Dre...
Scoala de dans Exotic Dre...
Scoala de dans Ultimate S...
Inca de prin 2008, la sco...
Cursuri de dans in Timiso...
Incepand cu data de 12 Ma...
Clubul de dans HobbyDance...
In Bucuresti, clubul de d...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter