Cursuri de dans Cursuri de dans Gratuite la Replay Dance Studio Oradea

Publicat in martie 14th, 2013 | de Roli

0

Cursuri de dans gratuite la Replay Dance Studio Oradea

Cursuri de dans Gratuite la Replay Dance Studio Oradea

De acum aveti posibilitatea sa participati la cursuri de dans gratuite la Replay Dance Studio Oradea. In momentul de fata, la Replay Dance Studio sunt 5 antrenori si coregrafi: Cristina Poszet (JSD) Andra Marta (JSD), Cuibus Sergiu (JSD), Craciun Cristina (antrenor/coregraf si membra a trupei B-Real) si “Hammer” Gabriel (unul dintre fondatorii hip hopului in tara). Ei au vrut sa ofere sansa persoanelor care vor sa se inscrie la sala lor de dans sa vada cum se desfasoara un antrenament tinut de coregrafii Replay Dance Studio. Feedback-ul a fost mult mai bun decat se asteptau.

Pana acum, la fiecare 2 luni, se termina un curs si cursantii aveau posibilitatea de a intra intr-una dintre trupele de la sala ( mai putin in trupa de dans JustSoDope ) daca unul dintre coregrafi credea ca se potrivea cu ceilalti dansatori pe care ii avea deja. Asta insemna ca la fiecare 2 luni, ei faceau o noua promovare.

De data aceasta au schimbat total placa. De acum inainte s-au decis ca un curs de dans va tine 4 luni si fiecare va trebui sa treaca de 3 etape, adica 1 an in care se va antrena cu fiecare coregraf al Replay Dance Studio, luand si invatand din stilul fiecaruia. Replay Dance Studio va “creste” dansatori.

De aceea au avut ideea cu cele doua zile de Porti Deschise. Ele s-au derulat in felul urmator: Hammer – class hiphop copii, Kitty – class hiphop copii si hiphop adulti, Sergiu – class hiphop adulti si Andra cu Chris – class kpop. Fiecare class tinut a avut de la 30 pana la 50 de persoane participante. In cele 2 zile au reusit sa stranga putin peste 100 de persoane dornice sa invete. Planul e sa faca asta o data la fiecare deschidere noua de curs chiar daca numarul persoanelor care participa la aceste cursuri de dans gratuite va fi cu mult mai mare decat cei care se vor inscrie de fapt, oficial, in sala Replay Dance Studio.

Haideti sa vedem ce spun si ei : „Noi (coregrafii) invatam de la coregrafi internationali si mergem la cate campuri in strainatate putem, in acelasi timp ne inspiram unii pe altii si pot spune ca invatam in fiecare zi de la fiecare dansator care calca la noi in sala. Vrem sa dam inapoi, asa cum ni s-a dat si noua si sa facem lumea sa inteleaga cata munca e necesara, dar cat de usor e sa o parcurgi atata timp cat nu iti pierzi focalizarea. I-am numit “Noua Generatie” pentru ca ei impreuna cu noi vrem sa fim cei care vor avea intotdeauna sete de inspiratie, iar pentru asta trebuie sa inspiram – de aici a venit idea cu portile deschise.”


Vizualizari: 902 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Evolutia dansului
De la inceputuri muzica s...
Scoala de dans Exotic Dre...
Scoala de dans Exotic Dre...
Dansul pentru copii - ava...
In zilele noastre, dansul...
Clubul de dans Lotus Danc...
La clubul de dans Lotus D...
Importanta incaltarilor i...
Multi inca nu si-au dat s...
Clubul de dans HobbyDance...
In Bucuresti, clubul de d...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter