Cursuri de dans Cursuri de dans de societate si latino pentru incepatori la Loga Dance School

Publicat in martie 27th, 2013 | de Roli

0

Cursuri de dans de Societate si dansuri Latino – Satu Mare

Cursuri de dans de societate si latino pentru incepatori la Loga Dance SchoolDin data de 10 Aprilie, clubul de dans Loga Dance School situat in orasul Satu Mare organizeaza cursuri de dans de Societate si Latino. Aceste cursuri de dans se adreseaza tuturor incepatorilor care nu au avut nici un contact cu aceste stiluri de dans pana acum si este destinata atat copiilor cat si adultilor, antrenamentele tinandu-se in ore diferite pentru cele doua categorii de varsta. Astfel, cursurile de dans pentru copii se vor desfasura in fiecare luni si miercuri de la 16:30 la 17:30 iar cursurile de dans pentru adulti in fiecare luni si miercuri intre orele 20.00 – 21.30. Primul curs de dans, care se va face miercuri, 10 Aprilie, va fi gratuita tuturor, astfel aveti sansa sa va faceti o parere despre ce urmeaza sa faceti la urmatoarele cursuri de dans.

Unde se fac inscrierile pentru cursul de dans

Daca credeti ca v-am facut pofta si ati vrea sa incercati una dintre cele mai dansate stiluri de dans, tot ce trebuie sa faceti este sa va prezentati personal cu actul de identitate la sediul scolii de dans Loga Dance School care se afla in Satu Mare pe strada  Str. Martirilor Deportati Nr. 30 (fosta tipografie). Inscrierile se fac zilnic, de luni pana joi intre orele 18:00 si 21:00. Mai multe detalii despre eveniment sau inscrieti, puteti gasi la Lorant, fondatorul clubului de dans, la numarul de telefon 0722 53 83 17.

Pretul cursurilor de dans la Loga Dance School

Un modul de incepatori la Loga Dance School dureaza 20 de antrenamente dupa care aveti sansa sa obtineti o diploma pentru absolvirea cursului de incepatori. Pretul a 8 antrenamente de dans costa 100 RON / persoana insa puteti beneficia de o reducere de 30% in cazul in care va convingeti prietenii sa se alature de voi si sa se alature clubului de dans Loga Dance School ( conditia este sa nu aiba deja contract cu Loga Dance School ).

Video cu prezentarea cursurilor de dans pentru incepatori la Loga Dance School


Vizualizari: 688 vizualizari

Taguri: , , , , , ,


Articole asemanatoare:

Ai un club de dans? Inscr...
Ai un club de dans? E tim...
Evolutia dansului
De la inceputuri muzica s...
Cursuri de dans gratuite ...
De acum aveti posibilit...
Cursuri de balet clasic i...
Pentru cei care s-au gand...
Cursuri de dans Salsa si ...
Incepeti-va primavara inv...
Clubul de dans Lotus Danc...
La clubul de dans Lotus D...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter