Cursuri de dans Cursuri de balet clasic in Bucuresti, Sena Studio

Publicat in martie 19th, 2013 | de Roli

1

Cursuri de balet clasic in Bucuresti

Cursuri de balet clasic in Bucuresti, Sena StudioPentru cei care s-au gandit ca doresc sa-si formeze o tinuta, doresc sa fie mult mai flexibili si doresc sa practice un dans elegant cu multa finete, acum au sanse sa participe la cursuri de balet clasic in Bucuresti. Aceste cursuri de dans nu se refera doar la o anumita categorie de varsta, ele defapt sunt dispobinile pentru toate varstele, indiferent ca aveti un copil care isi doreste sa faca asta, sau aveti 50 de ani si doriti sa va petreceti timpul liber facand miscare, puteti participa la cursurile de balet clasic organizate de Vladoiu Sena Georgiana la Sena Studio, in Bucuresti, Timpuri Noi.

Cursurile de dans vor fi organizate in perioada 02 Aprilie 2013 – 18 Iulie 2013, si in primul rand, participantii vor aprofunda niste notiuni elementare printre care se numara si coordonarea miscarilor, imbunatatirea flexibilitatii si bineinteles dezvoltarea laturii artistice. Cu aceste cursuri de dans puteti sa va creati o tinuta corecta, sa va dezvoltati latura artistica si sa dobandit notiuni de ritm si muzicalitate.

Sala este dotata atat cu toate echipamentele de care este nevoie pentru buna desfasurare a cursurilor cat si cu sala de asteptare unde puteti sa va delectati la un ceai cald, citind o revista sau chiar urmarind dansatorii din sala de dans. Pretul unui curs de balet clasic pentru copii si adulti costa 150 RON care include 8 sedinte de dans pe luna, iar in categoria copiilor se pot inscrie copii incepand de la 4 la 12 ani.

Pentru cei carora le-am trezit interesul, va oferim un numar de telefon unde puteti sa o contactati pe Vladoiu Sena Georgiana – 0722238203, va lasam adresa blogului ei, unde puteti gasii si mai multe informatii despre ea si toata activitatea ei in balet clasic – http://senastudio.wordpress.com/ si adresa de facebook al studioului de balet – http://www.facebook.com/SenaStudioBalet .

Mai jos puteti vizualiza un clip despre Sena Studio, in care veti gasi atat informatii despre sala de dans cat si poze facute in sala. Spor la dans va dorim!


Vizualizari: 92 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Ai un club de dans? Inscr...
Ai un club de dans? E tim...
Scoala de dans Exotic Dre...
Scoala de dans Exotic Dre...
Cursuri de dans Salsa si ...
Incepeti-va primavara inv...
Cursuri de streetdance cu...
Coregraful Mircea Ecxarcu...
De ce ar trebui inscrisi ...
In ziua de astazi, multi ...
Alimentatia corecta a unu...
Cei care au participat ma...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


One Response to Cursuri de balet clasic in Bucuresti

  1. Pingback: Clubul de dans Sena Studio - Bucuresti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑

hits counter