Concursuri de dans Concursul international de Hip Hop si Break Dance Bounce 2013 Satu Mare

Publicat in februarie 5th, 2013 | de Roli

0

Concursul international de Hip Hop si Break Dance Bounce 2013

Concursul international de Hip Hop si Break Dance Bounce 2013 Satu MareAvem placerea sa va prezentam a V -a editie a concursul international de Hip Hop si Break Dance Bounce 2013 organizat de Clubul de dans Crazy Dancers cu sustinerea primariei si a Centrului Cultural GM. Zamfirescu. Concursul de dans va fi organizat in data de 20.04.2013 la Casa de Cultura a Sindicatelor, unde se va face si intrunirea de coregrafi inainte de concurs. Dansatorii au posibilitatea sa se inscrie la diferite categorii, se va putea participa la solo, duo si crew, participantii impartindu-se pe diferite categorii de varsta. In fiecare an au participat numerosi dansatori atat din Romania cat si din tarile vecine, concursul avand un mare succes de fiecare data.

Desii deocamdata nu se stie sigur de tot care vor fi membrii juriului, speram ca in viitorul apropiat sa va putem publica si numele lor, totusi ceea ce va putem spune este ca va fi format din dansatori / coregrafi nationali si internationali.

Despre partea de break dance putem sa va spunem ca se va concura prin battle sub forma piramidala, dansatorii impartindu-se pe doua categorii principale, solo si crew iar varstele se impart la dansatori sub 12 ani, intre 12 si 17, cei peste 18 ani si o categorie mixta unde nu se tine cont de varsta.

Data limita de inscriere este 04.04.2013, iar pentru cei interesati de concurs, mai jos aveti doua linkuri, unul pentru regulamentul concursuri atat pentru partea de hip hop cat si pentru break dance, iar celalalt pentru fisa de inscriere.

Noi vom fi prezenti la concurs, vom face o gramada de poze si filmari, iar dupa conurs vom face o galerie foto unde veti gasi poze si filmari din timpul evenimentului. Pe parcurs, noi va vom tine la curent cu toate noutatile, inclusiv afisul concursului.

Daca totusi mai aveti nelamuriri, intrebari sau poate chiar sugestii, aveti posibilitatea sa o contactati pe Greta Bandula la numarul de telefon 0745870344 sau prin e-mail la adresa bgm_parrotes@yahoo.com


Vizualizari: 594 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Rezumat al concursului de...
Sambata trecuta, Salt&...
Interviu Razvan Duma orga...
Razvan Duma, cunoscut sub...
Ce a fost la Transilvania...
Pasionatii Street Dance-u...
Rezultatele concursului d...
Anul acesta s-a organizat...
Danseaza si tu alaturi de...
Acum aveti sansa sa dansa...
Workshop cu Le Twins in B...
Unul dintre cele mai mari...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter