Concursuri de dans Concursul de dans HHI Romania 2013

Publicat in februarie 28th, 2013 | de Roli

1

Concursul de dans HHI Romania 2013

Concursul de dans HHI Romania 2013

Anul acesta se organizeaza a 4-a editie a concursului de dans HHI Romania, mai pe larg Hip Hop International Romania 2013, un concurs la care anual au participat foarte multi dansatori talentati, toti luptandu-se pentru onoarea de a reprezenta tara noastra la campionatul mondial care se tine la Las Vegas. Evenimentul va fi organizat la Casa de Cultura a Sindicatelor Oradea in perioada 29 – 30 Martie.

Anul acesta, dansatorii au ocazia sa se inscrie la urmatoarele categorii : Hip Hop Formatii ( 5 – 8 dansatori ), B-boying, B-girling, Popping, Locking si Mega Crew ( intre 15 – 40 de dansatori ). Pe langa aceste categorii, organizatorii s-au gandit sa va mai puna la dispozitie 4 categorii extra precum Hip Hop Formatii ( 9 – 20 de dansatori ), Solo Baieti, Solo Fete si bineinteles Duo, categorii la care durata propriului mix trebuie sa fie de 1 minut inafara de Hip Hop Formatii unde este impartit astfel: Juniorii trebuie sa aiba un mixaj de maxim 1:30 minute, iar Varsity si Adultii trebuie sa aibe mixajul de maxim 2 minute + / – 5 secunde. Toate aceste categorii enumerate mai sus se impart in trei categorii de varsta, Varsity, categoria unde au sansa sa se inscrie copiii intre 7 si 12 ani, Varsity: varsta cuprinsa intre 13 – 17 iar Adultii care trebuie sa fie peste 18 ani.

Cum spuneam mai devreme, castigatorii categoriilor normale vor avea onoarea de a reprezenta Romania la Campionatul Mondial de dans din Las Vegas, iar castigatorii categoriilor extra vor putea fi mandrii ca sunt unii dintre cei mai buni dansatori din tara noastra.

Cei care vor da note, vor evalua coregrafiile si prestatiile dansatorilor la concursul de dans HHI Romania 2013, vor fi Darius Domocos, Lennon Cosma, si din ungaria Adrienn Rez. Cei doi membrii ai juriului din Romania sunt arbitrii internationali care au reusit sa presteze si la Campionatul Mondial Hip Hop International Las Vegas.

Daca mai sunt si alte informatii de care aveti nevoie, aveti nelamuriri sau pur si simplu vreti sa va inscrieti, va rog sa nu ezitati sa-l contactati pe Gabi Chevari la adresele de mail office@hiphopinternational.ro sau gabi@hiphopinternational.ro . Pe langa asta va mai punem la dispozitie doua numere de telefon, 0727.370.715 ; 0744.238.553 si pagina lor oficiala, hiphopinternational.ro


Vizualizari: 491 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Publicarea evenimentelor ...
Fie un concurs, fie un wo...
Campionat National si Cup...
In data de 21.04.2012...
Gala Balurilor 2012 - 201...
In data de 15 martie 2013...
Concursul de dans The Fri...
Urban Art Studio si Asoci...
Concursul de dans SDK Rom...
Simply That Dance School ...
Live de la Olimpiada Mond...
Pentru toti cei care sunt...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


One Response to Concursul de dans HHI Romania 2013

  1. Pingback: Rezultatele concursului de dans HHI Romania 2013

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter