Cluburi de dans no image

Publicat in aprilie 18th, 2013 | de Roli

0

Clubul de dans Lotus Dance Bucuresti

Clubul de dans Lotus Dance BucurestiLa clubul de dans Lotus Dance din Bucuresti, situat pe Str. Popa Stoica din Farcasi nr 92-96 si al carui reprezentanti sunt Adrian Coman Alexandru si Vichy Coman, aveti ocazia sa va inscrieti copilul la dansuri moderne si dansuri sportive pentru copii. In cazul in care doriti mai multe informatii sau doriti sa va inscrieti la acest club de dans, puteti sa o contactati pe Vichy Coman la adresa de mail vichy_danceforever@yahoo.com sau la numarul de telefon 0766589387. Popa Stoica din Farcasi nr 92-96. Mai jos puteti citi informatii despre tot ce inseamna Lotus Dance.

Despre reprezentantii clubului de dans Lotus Dance

Suntem doi dansatori inraiti si impatimiti ai dansului  „mama – fiu” Adrian si Vichy ce incercam cu mare drag sa daruim celor din jur ” copiilor dar si tinerilor ” o parte din sufletul nostru, talentul de a dansa tot timpul. Prin noi, incercam sa aratam multor tineri ca dansul nu are varsta si sa ne alaturam celor ce nu au avut curajul sa danseze in viata lor, sa le spunem ca pasii nu sunt dificili si e bine sa incerce sa-si schimbe viata chiar cu noi. Am venit de fiecare data cu noutati pentru copii in cursurile de dans oferite lor, special ca ei sa inteleaga si mai bine ce inseamna arta dansului.

La Lotus Dance, toti sunt o familie

Ne petrecem timpul liber alaturi de copii si chiar cu parintii lor. Ne place sa aducem cu noi acel sentiment familial, noi traim frumos si daruim in jurul nostru multa fericire, multa energie, distractie ca si cand suntem tot copii. Viata copilului e bine sa o cladim frumos , dandu-i un rol importantant in viata lor. El trebuie sa cunoasca cate putin din fiecare si de ce nu si in aceasta frumoasa arta a dansului.

Cursuri de dans pentru copii si parinti

Clubul de dans Lotus Dance Bucuresti 1Atunci cand copilul isi doreste ceva  incearca sa-ti ocupi timpul alaturi el, implicate ca nu te mai intalnesti cu varsta lui si nici cu placerea de a fi fericit alaturi de el. Asta incercam noi sa facem la clubul de dans Lotus Dance. Am deschis special grupa 3 ca fiind aproape  parintele de copil si am format ‘ Grupa Parinti  – Copii ‘ unde fiecare dintre copii isi evolueaza corect parintele a fi si el foarte bine pregatit in dans si satisfactia lui e foarte mare iar placerea copilului si mai mare :  mami s-au tati danseaza chiar cu el / ea si chiar foarte bine. Uite asa incercam sa aducem zambetul copilului pe buze dar evident si a parintelui. Ii invitam sa participe la diferite evenimente cum ar fi : concursuri, spectacole, festivaluri unde am avut rezultate bune si foarte bune in competitiile de dans, cu premii speciale evident pe masura muncii lor .

Cursuri de dans pentru adulti

Pentru adulti avem grupe de adulti, incepatori, intermediari si avansati, in fiecare zi dupa orele 20 special sa invete cate putin din arta dansului, incercam sa aducem in plus un program de weekend cu, cursantii nostri, spre exemplu vizionari de filme, invitatii de salsa sau tango in diferite locatii special pentru a socializa si a ne distra frumos imreuna cu ei.

Cursuri de dans pentru nunta

Incercam sa ne punem amprenta pentru acele cupluri ce se pregatesc la evenimentele de deschidere a nuntii lor. Venim si cu oferte avantajoase pentru cursanti nostrii, special a se gandi la variantele de melodii dar si coregrafii pentru ca ei sa-si aleaga ceva ce ii reprezinta, si reusim ca in scurtul timp sa aducem perechea  frumoasa si bine  pregatita de noi in fata invitatilor sai – Aducem in plus o pereche de dansatori si nimeni altii decat noi Adrian si Vichy fiind o frumoasa pereche in lumea dansului si oferim un show inedit de standard si latino. Aceast club de dans Lotus Dance mai aduce la diferite evenimente chiar Trupa de copii Bim Bam Bum – Lotus Dance, care sunt plini de energie si aduc cu ei satisfactia dansului, trairea si placerea de a fi in ring in fata reflectoarelor ca de fapt acolo este locul lor, iar noi le satisfacem aceasta dorinta cu mare drag .

Imbunatateste-ti viata cu clubul de dans Lotus Dance

Incercam  sa punem in valoare dansul prin noi doi, iar clubul  ‘Lotus Dance ‘, mama -fiu sa fie pe buzele tuturor. Dansul, este benefic pentru corpul nostru, pentru imbunatatirea stilului nostru de viata si pentru a creea un viitor frumos  copiilor, chiar daca ei sunt mici sau mari dansatori, ne dorim sa schimbam viata lor, important fiind sa-ti doresti a face ceva pentru tine.


Vizualizari: 302 vizualizari

Taguri: , , , ,


Articole asemanatoare:

Ai un club de dans? Inscr...
Ai un club de dans? E tim...
Cursuri de balet clasic i...
Pentru cei care s-au gand...
Clubul de dans Sena Studi...
La clubul de dans Sena St...
Scoala de dans Ultimate S...
Inca de prin 2008, la sco...
Dansul pentru copii - ava...
In zilele noastre, dansul...
Alimentatia corecta a unu...
Cei care au participat ma...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter