Cluburi de dans Afis Clubul de dans sportiv HobbyDance Bucuresti

Publicat in mai 13th, 2013 | de Roli

0

Clubul de dans HobbyDance Bucuresti

Sala de dans HobbyDance BucurestiIn Bucuresti, clubul de dans HobbyDance este locul potrivit tuturor celor care vor un dans pentru nunta lor, sa se mentina in forma sau chiar sa faca performanta. Pe langa asta, sunt asteptati toti iubitorii de dans, dar mai ales al iubitorilor de dans sportiv, dans latino si dans de societate. Inca de prin anul 1999, cand clubul de dans sportiv a fost infiintat de catre Justin Corneliu Istrate ajutat de Ene Nicoleta si niste tineri ambitiosi si entuziasti, pana in prezent, tinerii care au pasit in salile lor de dans au reusit sa obtina rezultate importante, primul concurs fiind in anul 2000.

De-a lungul anilor, tot mai multi tineri si-au facut prezenta la HobbyDance Bucuresti, iar acum clubul de dans sportiv se lauda cu peste 50 de perechi de performanta in care se include incepand de la copii si pana la adulti. Acesti dansatori au ajuns deja la nivelul la care pot sustine individual cateva lectii de dans, pot intretine atmosfera pe ringul de dans sau chiar o reprezentatie la un nivel inalt.

Profesorii de dans de la HobbyDance Bucuresti

La clubul de dans sportiv HobbyDance din Bucuresti, va puteti intalni cu profesori de dans experimentati, instructori de dans care sunt si membrii ai Federatiei Romane de Dans Sportiv. Cu acesti profesori de dans puteti fi initiati foarte usor prin antrenamente de grup, antrenamente individuale sau antrenamente speciale.

Afis Clubul de dans sportiv HobbyDance BucurestiInformatii de contact HobbyDance

In cazul in care v-am facut curiosi si ati dori sa aflati mai multe informatii despre tot ce inseamna clubul de dans sportiv HobbyDance Bucuresti, puteti sa ii vizitati la sala lor de antrenamente care se afla la adresa Str. Blanari 21, sala Rapsodia, sector 3, Bucuresti. Totodata cei care doresc sa afle mai multe detalii sau chiar sa se inscrie, il pot contacta pe Justin Istrate la adresa de mail hobbydance@gmail.com sau la numarul de telefon 0722888094. Pagina lor oficiala este http://hobbydance.ro iar pagina de facebook este http://www.facebook.com/hobbydance.


Vizualizari: 296 vizualizari

Taguri: , , , , , , , ,


Articole asemanatoare:

Evolutia dansului
De la inceputuri muzica s...
Clubul de dans Revolution...
Clubul de dans Revolution...
Cursuri de dans de Societ...
Din data de 10 Aprilie, c...
Importanta dansului pentr...
Reflectand asupra dansulu...
Ce este stretching-ul?
Sunt multi dansatori si s...
Importanta incaltarilor i...
Multi inca nu si-au dat s...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter