Divertisment no image

Publicat in martie 11th, 2013 | de Roli

0

Cea mai tare dansatoare de Break Dance 2013

Cea mai tare dansatoare de break dance 2013Cu siguranta majoritatea dintre voi ati mai avut ocazia sa vedeti dansatori talentati, sa vedeti copii de varste mici dansand sau incercand sa o faca intr-un mod foarte placut. Iata ca la un concurs de dans, s-a descoperit cea mai tare dansatoare de break dance din 2013. Desii multi cand aud de titlul asta, spun ca „deh, cine stie ce poate sa faca, nu cred ca e ceva uimitor”, dar trebuie sa va contrazicem. Aceasta dansatoare a uimit toata sala, si putem spune ca tot internetul cu miscarile ei care chiar merita apreciate. Cu siguranta majoritatea dintre noi la 6 ani inca ne jucam pe afara sau ne ocupam de lucruri total nesemnificative, insa iata ca aceasta dansatoare de break dance de doar 6 ani a reusit sa cucereasca lumea dansand.

Clipul defapt reprezinta un battle intre dansatoarea de 6 ani si un alt copil, care a avut loc la concursul de dans Chelles Battle Pro 2013, un clip care oar in 7 zile a reusit sa stranga peste 3,5 milioane de vizualizari, si este in continua crestere. Haideti sa vedem clipul:

La prima vedere, primul nostru gand a fost unul poate chiar obisnuit, mai exact „ce n-am fi dat sa stim si noi asa dansa la varsta de 6 ani”, pentru ca va dati seama daca ea la 6 ani a ajuns la astfel de performante, unde va ajunge la 20 de ani ?

Daca urmariti cu atentie veti vedea cat de bine simte ritmul, si se vede ca are multa munca in spate, insa se pare ca a meritat. A reusit sa ridice toata sala in picioare, iar la finalul prestatiilor, juriul a ales sa o voteze pe ea castigatoarea acestui battle. Speram ca si pe viitor sa mai vedem astfel de talente, dansatori minunati care cu siguranta vor ajunge departea in lumea dansului.


Vizualizari: 722 vizualizari

Taguri: , ,


Articole asemanatoare:

Cea mai tare dansatoare d...
In clipul de mai jos va p...
Cele mai recente modele d...
Precum suntem obisnuiti, ...
Galerie foto de la finala...
Cum spuneam si intr-un al...
Harlem Shake in Romania
Ce este harlem shake-ul? ...
Cele mai noi modele de in...
In zilele noastre tot mai...
24 dintre cele mai solici...
De cand sportul a fost de...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter