Evenimente Just So Dope - Support All Movements

Publicat in aprilie 17th, 2013 | de Roli

0

Campania Support All Movement

Just So Dope - Support All MovementsDe o perioada comunitatea Just So Dope s-a gandit sa porneasca o campanie, mai exact campania S.A.M, mai pe larg Support All Movement. Aceasta campanie a fost initiata din cauza evenimentelor recente din comunitatea dansatorilor din Romania, cu scopul de a transmite un mesaj clar tuturor dansatorilor si iubitorilor de dans din tara noastra, un mesaj cu care vor sa le dea tuturor de inteles ca e nevoie sa sustina toate miscarile din tara noastra. Dupa cum spun cei de la Just So Dope, „Este timpul sa facem o schimbare”.

Din pacate de multa vreme deja, in comunitatea de dansatori din Romania, in loc sa vedem dansatori si iubitori de dans care sa se incurajeze si sa se sustina, vedem doar ura si aroganta. Este timpul ca dansatorii si coregrafii sa se trezeasca la realitate si sa se sustina intre ei, sa nu se uite doar „in gradina vecinului” si sa invete si unul de la celalalt, pentru ca orice dansator are ceva unic de oferit.

Bariera intre dansatorii din Romania

Intre multi dintre dansatorii din Romania exista o bariera din simplul motiv ca nu au ales sa invete acelasi stil de dans. Trebuie sa inteleaga cu totii ca fiecare dansator are un alt stil de dans preferat, sau o alta latura a dansului pe care doreste sa o dezvolte. Cu totii ar trebui sa respecte alegerea celorlalti, chiar daca nu seamana cu propriile preferinte. Un lucru de care obligatoriu trebuie sa se tina cont este ca indiferent de calea si latura pe care alege sa mergem, munca pe care o depuneti voi si ceilalti dansatori este egala, deoarece cu totii va doriti sa progresati.

Sustineti toate miscarile

Daca si voi v-ati saturati de toate astea, va doriti o comunitate in care toti dansatorii sa se inteleaga si sa se sustina intre ei, puteti sa va postati ca si poza de profil / cover sigla S.A.M ( Support All Movement ) prin care le dati tuturor de inteles ca sustineti toate miscarile in ceea ce priveste dansul si nu numai.

Sigla Support All Movements - Sustineti toate miscarile

We All Love To Dance – Support All Movement !
~ Just So Dope Community


Vizualizari: 78 vizualizari

Taguri: , , , ,


Articole asemanatoare:

Campionatul National IDO ...
Cum ne-au obisnuit in fie...
Campionat National si Cup...
In data de 21.04.2012...
Interviu Razvan Duma orga...
Razvan Duma, cunoscut sub...
eXplore Dance Festival 20...
eXplore Dance Festival ( ...
Cum a fost la Gala Baluri...
Cum multi dintre voi sti...
Live de la Olimpiada Mond...
Pentru toti cei care sunt...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter