Trupe de dans Sigla baletul iuno dance bucuresti

Publicat in aprilie 8th, 2013 | de Roli

0

Baletul IUNO Dance Bucuresti

Sigla baletul iuno dance bucurestiBaletul IUNO Dance este defapt o trupa de dans modern / contemporan din Bucuresti, infiintata in anul 2004 cu gandul si scopul de a aduce ceva nou la evenimentele organizate la noi in tara, evenimente private si corporate. Cei de la trua de balet IUNO Dance sunt cei care au adus un Romania un concept unic, in care dansatorii trupei de dans interactioneaza cu invitatii aducandu-i pe ringul de dans. Spectacolul loc este alcatuit din 3 momente coregrafice, urmate de 3 reprize antrenante si interactive. Trupa de dans se poate adapta la toate cerintele si solicitarile clientului, dar si la tematica sau ocazia evenimentului pe care il organizati, facand petrecerea una memorabila, la care sigur se vor gandi cu totii cu mare placere.

Trupa de dans IUNO Dance BucurestiStiluri de dans

Trupa de balet IUNO Dance are in componenta dansatori profesionisti, capabili sa danseze mai multe stiluri de dans, ceea ce constituie un avantaj pe langa restul trupelor. Stilurile de dans practicate de dansatorii trupei de dans sunt dans modern /contemporan, balet clasic, folclor romanesc si international si nu in ultimul rand dans sportiv.

Contact

Daca sunteti curiosi de mai multe detalii despre baletul IUNO Dance din Bucuresti, sau doriti sa ii contactati in legatura cu un eveniment sau poate ati dori sa va alaturati trupei de dans, puteti sa o contactati pe Iulia Popa la numarul de telefon 0731033697 sau prin e-mail la contact@iunodance.ro. De asemenea puteti sa vizitati pagina lor oficiala, www.iunodance.ro sau pagina lor de facebook, www.facebook.com/pages/IUNO-Dance/137416516325953 .

Clipuri cu dansatorii de la IUNO Dance


Vizualizari: 857 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Inscriere trupe de dans d...
In curand veti avea sansa...
Trupa de Dans Black&W...
Nume trupa de dans : Blac...
Trupa de dans Escape Crew...
Suntem trupa de dans Esca...
Trupa de dans C.B.S Crew
Trupa de dans C.B.S Crew ...
Trupa de dans NEXT X-STYL...
Trupa de dans NEXT X-STYL...
Trupa de dans IULU SHOW
Trupa de dans IULU SHOW d...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter