Evenimente Afis Atelier de Jazz Dance la Sena Studio Bucuresti

Publicat in mai 13th, 2013 | de Roli

0

Atelier de Jazz Dance – Sena Studio Bucuresti

Afis Atelier de Jazz Dance la Sena Studio BucurestiIn aceasta luna, mai exact pe data de 20 Mai ora 19:00 in Bucuresti se organizeaza un Atelier de Jazz Dance de catre Sena Studio Bucuresti.Acest workshop de dans va fi tinut de catre profesoara de dans Gavrilescu Alexandra ( balerina la Opera Nationala Bucuresti ), timp de o ora si jumatate in care veti avea ocazia sa intrati in lumea Jazz Dance-ului, sa invatati pasi pasi de legatura, deplasari si miscari ample ale corpului.

Ce este Jazz Dance?

Daca va intrebati ce este Jazz Dance, va putem spune ca este o combinatie de stiluri pe care le putem gasi la marile spectacole de musical precum „Chicago” si „All that jazz” si bineinteles la televiziune si in videoclipuri. Stilurile care sunt combinate si practic contopite sub un singur nume sunt balet, charlestone, step si swing. Sunt numerosi artisti care folosesc in coregrafiile de la spectacolele lor acest stil de dans, artisti renumiti precum Maddona, Britney Spears Pussycatdolls si Kylie Minoque.

Cine poate participa la atelierul de jazz dance?

La acest atelier de Jazz Dance poate participe absolut oricine, indiferent de varsta sau nivel de pregatire. Tot ceea ce conteaza este sa va imbracati comod, haine care va permit sa dansati lejer, haine flexibile daca se poate. De un singur lucru trebuie sa tineti cont, locurile sunt limitate. Numarul maxim de persoane care pot participa la acest workshop este 12.

Cat costa si cum ma pot inscrie la workshop?

Pretul acestui workshop de jazz dance este de 25 lei/persoana, iar inscrierile se pot face prin e-mail la adresa sena_studio@yahoo.com.

Daca doriti mai multe informatii legate de acest eveniment, puteti accesa pagina oficiala al clubului de dans Sena Studio din Bucuresti la adresa http://senastudio.wordpress.com


Vizualizari: 362 vizualizari

Taguri: , , ,


Articole asemanatoare:

Publicarea evenimentelor ...
Fie un concurs, fie un wo...
Campionat National si Cup...
In data de 21.04.2012...
Interviu Razvan Duma orga...
Razvan Duma, cunoscut sub...
T-DANCE SUMMER CAMP
Anul acesta in perioada 2...
Concursul de dans Street ...
Sambata, 16 februarie Ant...
Concursul de dans The Fri...
Urban Art Studio si Asoci...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter