Divertisment Cele mai solicitante si flexibile exercitii din lume

Publicat in mai 15th, 2013 | de Roli

0

24 dintre cele mai solicitante si flexibile exercitii din lume

Cele mai solicitante si flexibile exercitii din lumeDe cand sportul a fost dezvoltat din toate punctele de vedere, cei care-l practica, in special dansatorii, sunt preocupati de conditia lor fizica, multi dintre ei facandu-se cunoscuti dupa succesul pe care l-au avut executand unele dintre cele mai solicitante si flexibile exercitii din lume. Noua, celor care nu ne reusesc aceste exercitii solicitante, ni se par foarte grele, insa pentru ei de fapt este o joaca. Prin ambitie si mult antrenament, putem reusi sa executam niste exercitii solicitante sau chiar flexibile pe care nu ne gandeam niciodata ca am putea sa le facem.

Flexibilitatea

Flexibilitatea este un alt aspect important in lumea dansului si a sportului. Cu cat un dansator este mai flexibil, cu atat va creste lejeritatea cu care danseaza si repertoriul miscarilor pe care le combina intr-o coregrafie. Fiind mai flexibil, un dansator poate ajunge la un nivel mult mai intalt executand miscari pe care ceilalti mai putini flexibili nu le vor putea executa niciodata.

Mai jos aveti ocazia sa vizualizati un clip in care sunt prezentate 24 dintre cele mai solicitante si flexibile exercitii din lume. Desii par foarte usor de executat, cu siguranta in spatele exercitiilor este vorba despre extrem de multa munca, prin care oricine ar putea ajunge sa execute aceste exercitii solicitante si flexibile. Acestea sunt executate de o campionata mondiala, mai exact de Oona Kivela care ne uimeste prin usurinta cu care executa diferite exercitii de forta si exercitii de flexibilitate atat la bara, spaliere cat si la bari paralele.

Cum se fac exercitiile de forta?

Daca va intrebati cum reuseste sa execute miscarile, fara a se vedea pe ea ca are muschi, raspunsul este foarte simplu. In prezent toata lumea care frecventeaza salile de fitness, o face pentru ca isi doreste forme si masa musculara mare, spre deosebire de ea, care face miscari pentru forta, nu muschi.

Ei, voi cate dintre aceste exercitii ati putea sa le executati cu asa o usurinta?


Vizualizari: 467 vizualizari

Taguri: , , , ,


Articole asemanatoare:

America`s Got Talent dans...
O coregrafie de mare succ...
Tipuri de ras
Stim cu totii ca fiecare ...
Trupa de dans Flawless a ...
Cu ocazia ecestei editii ...
Galerie foto de la finala...
Cum spuneam si intr-un al...
La multi ani tuturor doam...
TrupeDeDans.ro va ureaza ...
Cea mai tare dansatoare d...
Cu siguranta majoritatea ...

Despre Autor

Un tanar pasionat de dans, care a creat aceasta pagina cu scopul de a ajuta comunitatea dansatorilor din Romania, publicand si promovand diferite informatii legate de tot ceea ce inseamna dans in aceasta tara.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Back to Top ↑

hits counter